50-års jubilar i Middelfart Y’s Men’s Club

Erling Justesen fejrer 50års jubilæum som den første i Middelfart Y's Men's Club

I 1969 blev Erling Justesen medlem af Middelfart Y’s men’s Club. Jubilæet blev markeret ved en klubaften, hvor Erling fik overrakt 50-års nålen af klubbens præsident, Ole Chr. Olsen (t.v.).

Erling har igennem alle årene været et trofast medlem og en god støtte for klubben. Erling var bl.a. med til at tage initiativ til årlige familielejre for Y’s Men fra hele landet, først på Langeland, derefter ved Mariager Fjord. Senere gik man over til årlige weekendstævner, hvor Erling og hans kone Kirsten gæstfrit åbnede deres parklignende have for campingvogne og telte.

I 1992 var Erling Justesen initiativtager til klubbens køb af  lejren”Skovgården” ved Røjle Skov.  Middelfart Y’s Men’s Club har siden da har drevet stedet som lejr- og kursuscenter.
Skovgården er en selvejende institution, hvis bygninger og omgivelser vedligeholdes af klubmedlemmer og ledes af en bestyrelse, bestående af klubmedlemmer.

Erling Justesen har 2 gange været præsident i klubben.

Præsidieskift den 5. juni 2019

Grundlovsdag den 5. juni 2019 var klubben samlet til præsidieskifte på Skovgården.

Afgående præsident, Ole Olsen, overrakte den kommende præsident for klubåret 2019-2020, Kirsten Billesø Jensen, præsidentnålen og ønskede alt godt for hendes arbejde. Kirsten kvitterede med en lille tale og fortalte, at hendes motto for sit virke for klubben vil være "Tradition og ´fornyelse". Ole Olsen er dermed past præsident. De øvrige poster er som hidtil. Arne Jensen er præsident, Erik Hansen er kasserer.