Velkommen til Middelfart Y's Men Club

 

Middelfart Y's Men's Club blev oprettet  i 1967. Klubben holder  møde den 1. og 3. onsdag i måneden i klubhuset på Langelandsvej 7, Middelfart, kl. 18.15 - 20.15.
Hvem er vi? En Y's Men's Club er et aktivt fællesskab, hvor vi arrangerer klubmøder og arrangementer, som skaber indsigt, debat og gode menneskelige relationer. En del af klubbens aktiviteter koncentrerer sig desuden om humanitært hjælpearbejde, enten i form af pengerejsningsprojekter eller som praktisk hjælp.
Vi er en del af den verdensomspændende organisation Y's Men International. Bevægelsen startede i USA i 1922 med oprettelsen af den første støtteklub for KFUm /YMCA).

Selv om det hedder Y's Men, er de fleste af vore 156 danske klubber både for mænd og kvinder.

Hvordan bliver man medlem? Kan du svare ja til følgende, er det måske noget for dig at være med i Middelfart Y's Men's Club:

  • har lyst til et klubfællesskab, baseret på et kristent værdigrundlag
  • at deltage i pengerejsningsprojekter til støtte for arbejdet med børn og unge samt humanitært hjælpearbejde i ind- og udland
  • at udveksle meninger og erfaringer samt at få ny viden og indsigt
  • at have det festligt sammen i et godt netværk

Skriv/ring til os, hvis du vil vide mere, eller hvis du har fået lyst til at besøge os i klubben. Se kontaktinfo.

I 2018 indgik Middelfart Y's Men's Club et samarbejde med de to organisationer bag Middelfart Genbrug, nemlig FDF i Middelfart-Vejlby/Strib samt KFUM's sociale Arbejde.  
Læs mere her: http://www.middelfartgenbrug.dk/