Følg med i klubbens aktiviteter

Klubbens to hovedaktiviteter

Skovgaarden
I 1992 købte klubben lejr- og kursuscenteret Skovgaarden i Vejlby Skov.
Lejren trængte til en kærlig hånd, og klubbens medlemmer har tilbragt mange timer med at istandsætte og vedligeholde lejren. I dag fremtræder bygninger og omgivelser indbydende og fine. Det har ført til, at der i dag er en meget høj udlejning over hele året. Mange kommer igen år efter år. Klubbens medlemmer udfører løbende vedligeholdelsesarbejder på lejren, og disse timer udbetales til Middelfart Y's Men's Clubs humanitære kasse.

Formålet med købet var at skaffe penge til klubbens humanitære kasse, som yder tilskud til især kirkeligt børne- og ungdomsarbejde, lokalt, nationalt og internationalt. Andre organisationer såvel som enkeltpersoner har også i tidens løb nydt godt af støtte fra Y's Men's klubben.
Skovgaarden drives som en selvejende institution.

Middelfart Genbrug og loppesupermarked
I 2018 indgik klubben et samarbejde omkring Middelfart Genbrugsbutik.

Butikken drives i dag i et samarbejde mellem KFUMs sociale Arbejde, FDF i Vejlby-Strib og Middelfart og nu altså også Middelfart Y's Men's Club. Butikken ligger indtil aug. 2019 på Odensevej 34 i Middelfart og med møbelafdeling på Damhusvej. Lokalerne har imidlertid vist sig at være for små, og derfor tager man nu springet ud i større lokaler og ændret driftsform. 

Den 1. juni i år overtager Middelfart Genbrug lejemålet i den tidligere Jysk-butik på Langelandsvej 7, en forretningsejendom på hele 1.023 m2. Den nye Middelfart Genbrug åbner efter planen den 12. august i år. Indtil da vil der fortsat være åbent i de nuværende lokaler på Odensevej 34.